Despre Noi !

Acum Anunturi 4

Atentie ! NOI nu schimbam regula in timpul jocului !
Acest pret final este valabil pentru toata perioada de contract.
Prestator Servicii Curatenie :
Contact administrator firma _0724_682_275_
e-mail anoutrei@yahoo.com
http://www.curatenieblocuri.freeweb.ro
http://www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro
http://www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com
Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele:
-curatenie generala de doua ori pe an astfel :
a. 1 Martie – 23 Aprilie inainte de Sf. Gheorghe
b. 1 Septembrie – 26 Octombrie inainte de Sf. Dimitrie
( spalat / curatat, tamplarie, geamuri, insecte, paianjeni, peretii, faianta, usi ghene, intrerupatoare energie, tablou electric, coloane gaze, alte coloane existente in bloc, calorifere )

Special Pentru Blocuri si Asociatii de Proprietari Scari Blocuri _0724_682_275_
-varuit pomii primavara sau toamna (gratis la un contract 24 luni),
-sapat gradina primavara sau toamna (gratis la un contract 24 luni),

Discutii Scara Blocului http://www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com
Intretinere, Administrare, Reabilitare, Cenzorat, Probleme Asociatie,
Factura cu Probleme, Curatenie, Probleme Tehnice, Altele,
Scrie si TU aici si comunica liber cu vecinul tau numai asa opinia TA va fi mai cunoscuta de oamenii din blocul tau, mult succes.

In atentia Asociatiilor de Proprietari !

Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura,

e-mail anoutrei@yahoo.com 

www.curatenieblocuri.freeweb.ro

www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro

www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com  

www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere

Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului,

Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului. Numarul de sobolani a crescut alarmant, in ultima perioada, in subsolurile blocurilor din Bucuresti. Principala cauza o reprezinta mizeria si molozul  strans luni intregi in astfel de spatii, la care cel mai mult contribuie cetatenii, care arunca gunoiul in subsol, nu la ghena asa cum este normal. Resturile menajere reprezinta o hrana pe gustul rozatoarelor, de care cu greu poti scapa. Firmele de deratizare care au contract cu statul imprastie diverse prafuri, insa mamiferele sint greu de starpit. Asta si deoarece treaba este facuta, de multe ori, de mantuiala. Foarte grav este, insa, faptul ca sobolanii pot transmite boli infectioase foarte grave care, uneori, pot fi fatale.

Firma curatenie vs Femeie de serviciu la BLOCURI !

Serviciile de curatenie in bloc sunt la mare cautare de ceva vreme, toata lumea considerandu-le o solutie economica buna pentru a mentine spatiile comune din bloc curate si ordonate. Serviciile traditionale de curatenie (femeie de serviciu) incep sa piarda teren in fata firmelor profesionale de curatenie in blocuri, care au angajati calificati. Task-urile indeplinite la timp si profesionalismul expertilor in domeniu reprezinta inca un beneficiu al acestor servicii. Asadar, este imperativ sa alegeti o firma de curatenie pentru bloc www.curatenieblocuri.freeweb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro . Odata ce ati bifat toate lucrurile de mai jos, puteti fi siguri ca aveti parte de un serviciu de curatenie de inalta calitate.
Tipul serviciului,
Nu toate serviciile de curatenie sunt la fel. Chiar daca sunteti in cautarea unui astfel de serviciu pentru blocuri, trebuie sa cautati exact ceea ce se potriveste cerintelor dvs. Asadar, trebuie sa analizati foarte bine tipul serviciului pe care il solicitati. Tocmai dupa ce ati stabilit tipul serviciului, puteti cauta o firma de curatenie. Puteti avea anumite cerinte, nu toate firmele de curatenie in blocuri pot oferi aceste tipuri de servicii, noi www.curatenieblocuri.freeweb.ro si www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro oferim un pachet de servicii curatenie in blocuri care cuprinde tot ce are nevoie o scara de bloc pentru curatenie.
Referinta,
Review-urile sau referintele despre firma de curatenie trebuie avute in vedere. Cel mai bine ar fi sa-i intrebati despre ultima locatie in care au realizat servicii de curatenie si, eventual, sa vedeti dvs. acest loc si sa analizati calitatea lucrarii www.curatenieblocuri.freeweb.ro/forum
 Intervalul de timp,
Atunci cand va bazati pe o firma de curatenie pentru asociatia de proprietary www.curatenieblocuri.freeweb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro trebuie sa va asigurati ca sunt punctuali si realizeaza toate sarcinile de curatenie la timp, pentru un bloc curat si ordonat.

Contractul,

Odata ce v-ati hotarat cu ce firma veti lucra pentru curatenie in bloc, trebuie sa incheiati un contract. Termenii si conditiile serviciilor, frecventa cu care se vor realiza serviciile, costurile pentru eventuale sarcini extra si toate tipurile de sarcini care au legatura cu serviciul de curatenie in bloc ar trebui stipulate si evidentiate in contractul pe care il veti incheia cu www.curatenieblocuri.freeweb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro
Cu siguranta ca se mai pot adauga si alte lucruri acestei liste sau contract, insa cele mentionate mai sus sunt necesare si ar trebui sa tineti cont de fiecare aspect inainte de a contracta o firma de curatenie pentru blocuri.

Mentinerea unui standard ridicat de igiena se recomanda tot timpul. Acest lucru este important deoarece previne raspandirea bolilor. In plus, face ca mediul in care traim sa fie atragator si confortabil. Asadar, este o prioritate sa avem un program stabilit pentru curatenia mediului in care traim, fie acasa sau la birou sau in bloc. Exista foarte multe firme de curatenie in bloc ce pot veni in ajutorul tau, in cazul in care ti se pare ca femeia de serviciu in bloc este o problema.

Este recomandat sa contractati o firma specializata in curatenie www.curatenieblocuri.freeweb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro  datorita beneficiilor pe care le ofera. Vei economisi timp si energie. Aceste firme vor realiza o munca minutioasa, pe care cel mai probabil ca nu o puteti face singuri sau o femeie de serviciu. Majoritatea blocurilor nu apeleaza la servicii de curatenie profesionale deoarece se tem de costurile aferente. Este important sa va ganditi la factorii care determina aceste costuri, astfel putand sa va conturati o idee si sa puneti in balanta avantaje si dezavantaje.

Tipul de serviciu de curatenie pe care il veti primi va determina costurile. Firmele specializate in servicii de curatenie pentru blocuri sunt mai scumpe decat cele care ofera curatenie la blocuri total fals pentru ca pretul mediu este undeva intre 15-23 lei/luna/apartament. Acest lucru se datoreaza fortei de munca necesare, cat si echipamentelor folosite in procesul de curatenie. De aceea, numarul de servicii pentru care optati poate determina un anumit cost. Daca doriti mai multe tipuri de servicii la bloc veti fi nevoit sa platiti mai mult.

Asadar, in functie de tipul de serviciu necesar, veti putea stabili daca costurile sunt acceptabile sau exorbitante. Exista si costuri speciale, de aceea va recomandam sa contractati o firma specializata ce ofera in pachetul standard toate aceste servicii.

Dimensiunea blocului reprezinta un alt factor determinant pentru costul serviciului de curatenie in scara blocului. Daca blocul este foarte mare, implicit este nevoie de o forta mai mare de munca. In momentul in care faceti comparatii intre firmele de curatenie, trebuie sa tineti cont si de acest aspect al spatiului. Alegerea unei companii profesionale si de renume in domeniul curateniei poate determina costurile, ce pot fi mai mari, datorita experientei si reputatiei firmei respective.

Este important sa faceti o comparatie intre mai multe firme de curatenie inainte sa luati o decizie. Ar trebui sa comparati raportul calitate-pret pentru serviciile primite si sa puneti pe primul loc calitatea. Exista firme de curatenie in blocuri ce ofera servicii calitative la preturi avantajoase asa cum facem si noi la un prêt mediu intre 15-23 lei/luna/apartament. Puteti sa va orientati si dupa oferte speciale si discount-uri pentru anumite pachete de servicii.

Cu siguranță ai auzit de firmele care oferă servicii de curățenie pentru blocuri si, cel mai probabil, te-ai întrebat de ce ai apela la o firmă specializata, iar tu ar trebui să încredintezi curătenia unei firme care să îti facă blocul să arate curat de fiecare dată.

Uite câteva avantaje:

1.  Poti customiza serviciile de care ai nevoie,

O firmă de curătenie in blocuri oferă numeroase servicii, dar există posibilitatea ca tu să nu ai nevoie de toate acestea. Poti alege să îti fie curătate doar anumite spatii, fără ca tu să ai nevoie si de curățarea geamurilor. De asemenea, poti alege când să fie desfăsurată curătenia generala, în care zile si la ce interval.

2.  Te poti baza pe atentia lor la detalii,

Atunci când apelezi la servicii de curătenie blocuri poti să te bazezi pe seriozitatea si profesionalismul firmei noastre. Cei are îti vor face curătenie in bloc stiu cum să curete diferite suprafete si cum să facă fiecare colt al blocului să miroasă bine.

3.  Oferi blocului tău un mediu plăcut si curat,

Locatarii blocului au nevoie de un spatiu curat si unde să se simtă confortabil tot timpul. Mizeria si dezordinea fac ca puterea de concentrare, astfel că trebuie să le oferi un spatiu curat si unde să vină cu plăcere de fiecare dată acasa si pe scara unui bloc.

4.  Vei economisi timp si bani,

După cum am mai spus, timpul tău este foarte valoros, astfe că nu ar trebui să îl consumi pe curătenie. Plus de asta, niciodată nu va trebui să te gândesti dacă ai toate produsele de curătenie necesare, iar banii economisiti pe acestea îi poti investi în altceva.

In ultima vreme au aparut multe firme pentru curatenie in blocuri care au ca obiect de activitate, curatenia. Mi se pare o idee buna si un avantaj extraordinar pentru oamenii aglomerati si pentru blocuri. Cu ajutorul unei firme de curatenie pentru blocuri scapi foarte simplu de grija intretinerii curateniei in bloc, iar echipa de curatenie in blocuri face toata treaba in locul unei femei de serviciu clasice la blocuri. E vorba de www.curatenieblocuri.freeweb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro  o firma de curatenie in blocuri, care se ocupa de curatenie profesionala si ofera servicii personalizate, de cea mai inalta calitate, pentru curatenia generala si de intretinere a scarilor de bloc. Ce vreau sa zic e ca am ramas suprins de organizarea si de munca depusa de aceasta echipa.
Mi-a atras atentia si am cautat detalii cu privire la preturile disponibile. Ii apreciez si recomand.
Fie ca sunteti persoana fizica si aveti nevoie de curatenie insa nu aveti timp de asa ceva, fie ca sunteti persoana juridica si aveti nevoie de curatenie in bloc, www.curatenieblocuri.freeweb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro  este o solutie destul de buna.

Firma Servicii Curatenie Blocuri _0724_682_275_

 Discutii Scara Blocului   www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com

Intretinere, Administrare, Reabilitare, Cenzorat, Probleme Asociatie,

Factura cu Probleme, Curatenie, Probleme Tehnice, Altele,

Scrie si TU aici si comunica liber cu vecinul tau numai asa opinia TA va fi mai cunoscuta de oamenii din blocul tau, mult succes.

www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com 

Acum TU faci prețul în Curăţenie Blocuri !

ACUM beneficiarii şi/sau asociaţiile de proprietari sunt cei care stabilesc prețul în Curăţenie Blocuri în urma discuțiilor față în față și a negocierii directe cu asociaţiile de proprietari. BLOCURILE au acces la oferte speciale: discounturi în bani, produse curăţenie cadou, fiecare beneficiar si/sau asociatie de proprietari un pret final/luna/apartament, acest pret trebuie sa fie cuprins intre 18 si 29 lei/luna/apartament, pentru mai multe scari de bloc apropiate pretul final poate fi redus, aceasta oferta este supusa unor termene si conditii, oferta noastra este valabila numai 45 zile din acest moment,

Contact : Firmă Curaţenie Blocuri : Telefon : /0724/682/275/ Deschis

e-mail anoutrei@yahoo.com

www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro

www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com

www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere

http://curatenieblocuri.freewb.ro/solicita-oferta-aici
In atentia Asociatiilor de Proprietari !
Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura,
Contact administrator firma _0724_682_275_
e-mail anoutrei@yahoo.com
http://www.curatenieblocuri.freeweb.ro
http://www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro
http://www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com
http://www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere
Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului,
Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului. Numarul de sobolani a crescut alarmant, in ultima perioada, in subsolurile blocurilor din Bucuresti. Principala cauza o reprezinta mizeria si molozul strans luni intregi in astfel de spatii, la care cel mai mult contribuie cetatenii, care arunca gunoiul in subsol, nu la ghena asa cum este normal. Resturile menajere reprezinta o hrana pe gustul rozatoarelor, de care cu greu poti scapa. Firmele de deratizare care au contract cu statul imprastie diverse prafuri, insa mamiferele sint greu de starpit. Asta si deoarece treaba este facuta, de multe ori, de mantuiala. Foarte grav este, insa, faptul ca sobolanii pot transmite boli infectioase foarte grave care, uneori, pot fi fatale.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s